Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

corodini kupa 212.jpgIdén októberben is lesz színpadi és close-up bűvészverseny a Corodini rendezvényen, talán Te is elgondolkodtál a nevezésen. Ha igen, jelentkezz az alábbi linken, de most következzen egy kis segítség és iránymutatás, miért is érdemes indulnod és hogyan készülj az eseményre!

Miért jó neked?

Mert jó. Például a visszajelzések miatt: pontoz a rangos szakmai zsűri, több szempontból értékeli a produkciódat és ha személyesen beszélgetsz el velük, vagy a további résztvevőkkel, ők ötleteket adnak és véleményt mondanak. Tulajdonképpen rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjthetsz. És ha elértél egy jó helyezést? Nem lesz rossz referenciaképpen sem, ha honlapodon azt látják a rendezvényszervezők és potenciális megrendelők, hogy kiváló eredményt értél el a legrangosabb hazai bűvészversenyen, nagyobb bizalommal fordulnak hozzád - a Te műsorod biztos jó választás, ugyanis már bizonyított. 

Miért jobb közönség a bűvész?

Mert nem akarják indulatosan megfejteni és leleplezni sem a trükköket, csak kedvesen érdeklődnek, megnézik azt, hogy milyen bűvész vagy, mennyire okosak az ötleteid, hátha tettél új csavart egy régi mutatványba. És (általában) nem nevetnek ki.

Miért jobb közönség a laikus néző?

Mert nem nézi a trükkök hátterét, nem érdekli az, hogy van-e új csavar a mutatványban, csak szórakozni akar. Ja és valószínűleg sose látott ambiciózus kártya rutint, tehát ő még a megoldását se tudja.

Mire figyelj?

Az unalmassá ismételt szokásos dolgokra, melyeket a Corodini zsűrijének elnöke biztos el fog mondani a verseny után, de előtte is érdemes ezekről beszélni. Ha szöveges a műsorod, tudd előre, mit fogsz pontosan mondani és ne féld a hétköznapi életben is bevett, népszerű karakteredet a színpadra vinni. Ha zenére bűvészkedsz, ne kazettán hozd a számokat, mert ez a tavalyi két próbálkozónak sem jött össze. A produkciód legyen teljes, ne ad hoc trükkök indokolatlan bemutatása nyolc percben. Akár gondolj is ki egy témát, színeket, életérzést és csoportosítsd köré a műsorodat és az mutasson némi összefüggést, legyen eleje, közepe és vége is.

Mutathatom más jól ismert trükkjét?

Hát, a Mona Lisát is megfestették már, miért kéne ezt újra megtenni, úgyse lesz ugyanaz. Igyekezz eredeti műsort mutatni, saját ötletekkel, saját mozdulatokkal.

A Figaro Bűvészboltból jól ismert arcok is figyelnek majd októberben?

Igen, sőt! Folytatjuk az elmúlt évek hagyományait, így kedvenceinket mindkét kategóriában különdíjjal jutalmazzuk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buveszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr545470348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyertyán Balázs 2013.08.24. 12:19:01

És ha a műsorod elég rossz, akkor még álló ovációt is kaphatsz. :)
süti beállítások módosítása