Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

kép1.pngA hírleveles játék a rövid nyári szusszanás után ismét startol, tehát akár értékes nyereményeket is zsebre vághatsz minden hónap végén, ha persze feliratkoztál hírlevelünkre.

Ugye Te sem akarsz lemaradni az októberi sorsolásról? Szeretnél kellékeket nyerni?

Akkor tényleg nem kell mást tenned, mint feliratkozni a hírlevelünkre és likeolni a facebook oldalunkat.

Miért éri meg feliratkozni?
• Mert elsőként fogsz értesülni újdonságainkról és akcióinkról,
• hasznos szakmai tippeket, tanácsokat és érdekességeket kaphatsz első készből és
• a hírlevelünkre feliratkozók és oldalunkat likeolók között minden hónapban ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Ha likeolsz és fel is iratkozol, akkor dupla eséllyel indulsz a sorsoláson és onnantól minden további sorsolásban részt veszel!

http://figarobuveszbolt.us2.list-manage.com/subscribe?u=99b3f8d6fee4d8347807b540e&id=7542ba15ea

Címkék: hírlevél nyeremény kellékek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buveszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr175600839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása