Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

2013-05-19 22.52.37.jpgAkár az utcán, akár egy céges rendezvényen bűvészkedünk, az egyik legizgalmasabb dolog, amikor a néző a korábban kihúzott lapot egy filctoll segítségével aláírja - megesik, hogy még rajzolnak is rá. De ha jobban belegondolunk, elég furcsa dolog ez. Miért van erre szükség? Mi az értelme?

NAGYOBB MEGLEPETÉS

Az aláírt kártya egy bizonyíték, növeli a trükk lehetetlenségét. (A treff kettesből a néző szerint akár lehetne több is a csomagban, lehet valami trükkös, de egy aláírt lappal már nem igazán lehetséges csalni, abból valóban csak egy van.) Másrészről a nézőt sokkal jobban érdekli a kártyamutatvány, ha aláírásával látta el a választott lapot, tulajdonképpen magáénak érzi a trükköt.

UTÁNA MI TÖRTÉNIK?

Ha aláírta a lapot a mutatvány alanya és véget ért a trükk, több lehetőség adódhat, mit kezdünk a kártyával.

1. A legpraktikusabb: semmit. Ugyanis a lapot akár egy másik néző is aláírhatja később, illetve utána is tudjuk használni. Tehát nem szükséges kidobnunk.

2. A költségesebb: ajándékba adjuk a nézőnek. Már nem egy régi ismerősömmel találkoztam, aki pénztárcájában rejtegette az évekkel ezelőtti lapját. Ez egy kézzel fogható emlék, a néző még hetek múlva is mutogatja barátainak, kollégáinak a lapot.

Van még néhány tippem, hogyan érdemes aláíratni a választott lapot. Ezeket néhány nap múlva, a cikk folytatásában osztom majd meg.

Címkék: kártya aláírás pisti írta

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buveszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr955307604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rodolfo 2013.05.22. 17:24:14

Szerintem az is jó módszer, ha van nálunk mindig egy pár levélnyi kis fehér matrica, amire lehet írni és ezt ragasztja a néző a kártyára. Teljesen egyedi lesz tőle a lap és a mutatvány után könnyedén eltávolítható, egy kártya sem megy tönkre tőle.

Gyertyán Balázs 2013.05.23. 15:19:28

René Lavand meg a harmadik módszert választja, hogy ő teszi el emlékbe a néző aláírt lapját.

Kelle Botond · http://www.buveszmusor.hu/ 2013.05.23. 15:30:22

@Gyertyán Balázs: Igen, abban szerintem is van valami fura, hogy adsz valakinek egy darab papírt, amin a saját aláírása van.

Logikusabb lenne az általad aláírt alapot odaadni a nézőnek, hiszen akkor mutogathatná a barátainak később, hogy mekkora sztárral találkozott... :)

GelaMagic 2013.05.23. 16:48:38

szerintem ha odadjátok akkor még ti is aláírhatjátok

ByakuganMester 2013.05.26. 18:46:25

MIkor lesz a folytatása? :D

Szabó FIGARO István 2013.05.26. 23:18:45

Az egyetemi közjogtudomány vizsga után azonnal. :)
süti beállítások módosítása