Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek


thinking web pic.jpgMegnéztem, hogy milyen google keresésekkel jutottak el ide a Figaro bűvészbolt blogra az elmúlt hónapokban. És mivel hátha másokat is érdekelnek ezekre a kérdésekre a válaszok, mindegyikhez kis kommentárt is fűztem. Íme a válasz a legégetőbb kérdésekre:

"invisible deck letöltése magyarázattal"

Sajnos ennyire azért még nem vagyunk technológiailag fejlettek, hogy egy kelléket igénylő mutatványhoz a kelléket is rögtön le lehessen tölteni. Bár a 3D nyomtatás technológia fejlődésével talán már nem sokat kell várni erre. Addig is az invisible deck-et személyesen tudjátok megvenni, vagy postán megrendelni.

"hol lehet susán péterrel találkozni"

Hetente többször nyitvatartási időben a bűvészboltban, országszerte fellépéseken és főleg esténként különféle szórakozóhelyeken. 

"kelle botond hány centi"

Hmm, nem tudom itt mire gondolhattak. Amúgy nyugalmi állapotban 197.

"mennyire jo a bicycle kartya?"

Nagyon.

"hogy néz ki a pikk dáma?"

Valahogy így.

"vetkőző bűvész nő magyarázattal"

Eleve női bűvészből kevés van sajnos, még kevesebb közülük, aki vetkőzik is műsor közben. És mindehhez még magyarázat is? Nem akarsz te egy kicsit túl sokat egyszerre? Mindenesetre Ursula Martinez klasszikus produkcióját itt nézheted meg.

"csajozás+bűvésztrükk+bugyi"

Valószínűleg a pardon nevű trükkre gondolhatott.

"olyan bűvésztrükkök amit meg lehet nézni és a végén magyarul elmagyarázza hogy hogy csinálta"

Van egy nagyszerű hírem, számos ilyen dvd-nk van. Itt szemezgethetsz közülük.

"dynamo földönkívüli trükkjeinek megoldása"

Ennél jobban mi sem foglalhattuk volna össze. Az. Más magyarázat nem is lehet arra amit csinál. Talán még az jöhet szóba, hogyha a jövőből jött. 

Címkék: google blog keresés kérdés bűvész bűvészet figaro

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buveszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr215461298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása