Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

angrypig01.jpgHogy ne csak mindig magunkat fényezzük, íme öt ok, amiért NE vásárolj nálunk a bűvészboltban. Mindez agresszív kismalac stílusban.

1) Nem szeretek olyan eladóktól vásárolni, akik profi bűvészek és így saját előadói tapasztalatuk alapján adnak tanácsokat és segítenek választásban. Nekem ne magyarázzon senki, csak vegyék el a pénzt, adják az árut és kész.

2) Nem szeretem a kötetlen trükkmutogatást, nem szeretek más bűvészekkel találkozni és beszélgetni. Nem kell segítség az eladóktól ha elakadtam egy fogással. Velem ne bratyizzon senki, jól elvagyok egyedül.

3) Utálom a nyereményeket és akciókat. Nem, nem akarom, hogy minden hónapban kellékeket nyerhessek és nekem ne adjanak ajándékba a vásárlásomhoz semmit. Velem ne jótékonykodjon senki.

4) Nem szeretem ha olyan mutatványokat ajánlanak, amiket valóban használni is fogok és nem csak a szekrényben porosodnak. És amúgy is túl nagy a választék.

5) Nem szeretnék egy olyan boltot támogatni, ami 45 éve segíti a hazai szakmát és tanácsokkal látja el a bűvészeket személyesen és mostanában ebben a blogban.

Ha mind az öt ponttal egyetértesz, akkor tényleg nem érdemes hozzánk eljönnöd. Ha viszont volt amivel nem értettél egyet, akkor várunk a Bartók Béla úton!

Címkék: humor ne bűvész bűvészet figaro bűvészbolt agresszív kismalac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buveszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr195417660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása