Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

corodini.pngJúlius 12-én 19 órától Papp Péter tart szemináriumot a Corodini Országos Bűvész Egyesület Hajós utcai klubhelyiségében.

Papp Péter több évtizedes professzionális tudását és tapasztalatát tanárként egyebek mellett Breiner Tamásnak, Luinak, Pallasznak és Kühne Zsoltnak adta át, továbbá állandó szakmai konzulense Susán Petinek.

A most nehéz helyzetbe és bajba jutott kolléga támogatásaként - ezzel kifejezve a szakmai megbecsülésünket is - a belépő 1000 forint, mely alól kivételesen az eseményen résztvevő Corodini klubtagok sem mentesülnek. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet nem a helyi önkormányzatban, hanem az alábbi linken, a regisztráció szóra kattintva lehet megtenni. REGISZTRÁCIÓ!

A rendezvény szervezője a COBE és a Figaro Bűvészbolt!
Időpont: 2013.07.12; péntek 19:00 óra
Cím: 1065. Bp. Hajós utca 13-15; 70-es kapucsengő (ha nem működik, füstjelekkel szükséges kommunikálni.)

Csütörtök; 0.22 - UPDATE: Az eseményre minden jegy elkelt, pénteken egy szabad négyzetcentiméter sem lesz a klubban. Azt hiszem, hogy nekem a nagy kavarodásban sikerült lemaradnom a regisztrációról, de nem ismerek lehetetlent!:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buveszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr845398321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása