Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

sarok.jpgMegszokhattátok már, hogy a Bűvészbolt nem kizárólag egy egyszerű üzlet - a hétköznapok során ötletelhettek és találkozhattok bűvészkollégáitokkal. Egy kellemes beszélgetés erejéig betérhettek hozzánk, megmutathatják nekünk új trükkötöket, másrészről további amatőr és profi bűvészekkel is összefuthattok. Most azzal szeretnénk kedveskedni Nektek és persze magunknak, hogy a bolt egy részét átalakítottuk: számos komoly szakirodalom vár az olvasókra a két szék és asztal társaságában.

A fenti kép egyébként éppen egy mozgalmas, ötletelős délutánt örökít meg. A kollégák bár a fotón éppen leborították a földre egy részét, de megközelítőleg húsz MAGIC Magazine, további GENII és Aktuális Mágia számok várnak rátok. A folyóiratok korábbi lapszámai megannyi trükköt és annak magyarázatát tartalmazzák.

Néhány érv, miért érdemes az üzletben lapozgatni a nyári délutánokon a fenti újságokat:

1. Az Aktuális Mágia a korábbi FBK (Fiatal Bűvészek Köre) hivatalos bűvészújságja volt az évezred fordulójának környékén. Az utolsó sikeres és jelentős magyar nyelvű bűvész folyóirat főszerkesztője Kelle Botond volt.

2. A MAGIC Magazine trükkrovatát időtlen idők óta Joshua Jay vezeti "Talk about tricks" néven, saját és kollégái ötleteit osztja meg.

Olvasni jó!

(A fotóért köszönet Fehér Péternek!)

Címkék: újságok gyakorlás olvasni jó bűvészbolt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buveszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr475307674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelle Botond · http://www.buveszmusor.hu/ 2013.05.25. 02:13:37

Szegény Rolandnak nem jutott már ülőhely...

Amúgy csak a rend kedvéért, az utolsó sikeres magyar bűvészújság a Modern Bűvészet volt 2006-2007-ben. www.buveszujsag.lapok.hu/

A MAGIC Magazinokat pedig tessék nyugodtan olvasgatni - főleg a 2011, 2012 és 2013-as lapszámokra kell nagyon vigyázni, mert azok az enyémek. :)
süti beállítások módosítása