Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

product_pic1_new.jpgHogy mi az a trükk amiről a világon mindenki beszél mostanában bűvészkörökben? Íme néhány szó az idei év egyik legnagyobb sikerű bűvész termékéről: a Social deckről.

Ideje, hogy a kártyabűvészeted átlépjen a 21. századba! Soma az elmúlt évek során kifejlesztett egy Facebook témájú kártyacsomagot. Rájött ugyanis arra, hogy nagyon sok olyan ember van, aki nem ismeri a kártyát vagy egyáltalán nem szereti a kártyatrükköket. Viszont ma már szinte mindenki facebookozik. A Social deck egy nagyszerű lehetőség arra, hogy bemutasd kedvenc kártyatrükkjeidet úgy, hogy az azonnal megragadja a nézők figyelmét és érdekes, számukra ismerős környezetbe ágyazza mutatványaidat. A trükkök ugyanis itt nem dámákról meg ászokról szólnak, hanem ismerősnek jelölésekről, kapcsolati státuszokról, üzenetekről és likeokról. A paklihoz járó dvd-n Soma 16 trükköt magyaráz el részletesen, de a pakliban rengeteg extra lap is van amivel te is találhatsz ki mutatványokat! Illetve kapsz egy "puskát" is amin rajta van az összes trükk setupja, illetve a "Soma setup" ami több trükk együttes setupja, hogy mutaványok közben ne kelljen előkészülnöd. A trükk megvásárlásával hozzáférést kapsz a pakli weboldalához, ahol megtalálod a dvd teljes anyagát HD-ben, további bónusz trükköket videón és még a kártyák photoshop template-jeit is, így akár teljesen testreszebott gaff lapokat is csinálhasz magadnak saját elképzeléseid alapján. A paklit a Bicycle kártyát gyártó USPCC nyomta, így a minősége tökéletesen megegyezik a kedvenc Bicycle paklidéval. 

És hogy mit gondolnak róla a profik?

"Wow. Facebook témájú gaff deck: imádom!" - Joshua Jay

"Soma, az ultra-kreatív színpadi előadó adott nekünk egy ultra-kreatív close-up ezközt. Ez a pakli meghatározza a mát!" - David Regal 

"Ezen a dvd-n egyszerűen nincs töltelék trükk: minden mutatványon látszik, hogy kipróbált és praktikus. Imádom ezt a csomagot! Biztos, hogy használni fogom a műsoromban." - David Stone

És íme a trailer: 

 

Hogyan lehet neked is ilyen paklid?

A mutatvány Magyarországon a Figaro Bűvészboltban kapható.

És hogy mennyibe kerül?

A Social deck a világon mindenhol 50 dollárba (kb. 11 500 Ft-ba) kerül. De mivel Soma olyan jó fej és mi is annyira szeretjük a vásárlóinkat így nálunk a Social deck ára: 8900 Ft.

Vegyél egyet gyorsan, mielőtt rájövünk, hogy rosszul számoltuk ki az árát! :)

http://www.figarobuveszbolt.hu/katalogus/closeup/social_deck_soma

Címkék: soma bűvész figaro bűvészbolt social deck

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása