Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

fig_45_banner.png

Idén tavasszal ünnepeljük a Figaro Bűvészbolt megnyitásának 45. évfordulóját. Egész pontosan 1969. március 11-én nyitott meg a Figaro bűvészbolt a Bartók Béla út 31. szám alatt.

Ebből az alkalomból két nagy dologgal készülünk. Az első: egy kiállítást állítottunk össze, ami bepillantást enged az elmúlt 45 év saját gyártású kellék kínálatába és fotók segítségével megidézi az elmúlt évtizedek bűvészbolti hangulatát.

A kiállítás megnyitója Február 25-én (kedden) 18 órától lesz a Zipernowsky Tudományok és Művészetek Házában (Bartók Béla út 33. - néhány lépésre az üzlettől). 

A megnyitóra mindenkit szeretettel várunk!

A Figaro 45 kiállítást megnyitja: Dr. Szabó G. Gábor, nemzetközi referenciákkal rendelkező kártyabűvész, a Figaro Bűvészklub elnöke.

A kiállítás március 14.-ig tart, megtekintése díjtalan.

https://www.facebook.com/events/511039845683254/

Ott találkozunk!

Szólj hozzá!