Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

Reméljük azokat a kellékeket találtad a fa alatt, amikre leginkább vágytál. Jó gyakorlást velük az ünnepek között. És hogy miért érdemes jövőre is gyakran benézni hozzánk? Mert már januárra sok-sok újdonsággal készülünk. És mert a legtöbb cég csak a KEDVES vásárlóinak kíván kellemes ünnepeket, mi viszont MINDEN vásárlónknak! :)

cimlap_2013_karacsony_ok_fejl.jpg

 

Szólj hozzá!

Az ajándékvásárlás a meghitt karácsonyi ünnep megkerülhetetlen előfutára. Ismét kapható a Figaro Bűvészdoboz, tematikus összeállítások díszcsomagolásban, ajándékutalványok. Néhány ajánlatunk karácsonyra:

1. A gyerekek szeretik a bűvészdobozt

A gyerekek szeretik a bűvészdobozok rejtelmes világát, imádnak belekukkantani az izgalmas titkokba. A Figaro Bűvészboltban eddig a kisebbek számára a Hardy Bűvészdobozt, nyolc éves kortól a 111 trükkös összeállítást ajánlottuk. Ám mostantól kínálat egy újabb minőségi készlettel bővül, közel egy évtizedes szünet után ismét kapható a Figaro Bűvészdoboz. A megújult dobozban a nehezen érthető leírást egy minden turpisságot leleplező magyarázó DVD váltotta fel. Az egyebek mellett kötéltrükköket, varázspálcát, kártyát, illetve összesen 51 mutatványt tartalmazó összeállítást 7 éves kortól ajánljuk.

2. Egyedi meglepetéscsomagok

Díszcsomagolásba rejtettük kedvenc trükkjeinket, majd ezt ráadásképpen megtoldottuk egy kis kedvezménnyel. A mutatványok nehézsége, illetve a trükkök típusainak (close-up, színpadi, mentál) szempontja szerint alakítottuk ki a különféle tematikus csomagok kínálatát. Az összeállításokból nincs két ugyanolyan, mindegyikben más kellékek vannak. Az egyedi csomagok ára kedvezményes; limitált számban kapható.

3. Nem vagy biztos a megfelelő ajándékban?

Hagyd a választást a megajándékozottra: vásárolj az üzletben egy tízezer forint értékű ajándékutalványt, így ő választhatja ki a számára legjobb bűvészkelléket. A vásárlási utalvány egy kék-ezüst színű gravírozott, exkluzív plasztikkártya; limitált számban kapható.

És ha sokáig dolgozol hétköznap, az ünnepek előtt hétvégén is tovább tartunk nyitva:

hétvégén is.jpg

Szólj hozzá!