Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

1458522_679901832042853_856434735_n.jpgBiztos veled is előfordult, hogy este hat után még szívesen tovább maradtál volna a Bűvészboltban, de a srácok már zártak.

Tessék, teljesítjük a kívánságotokat:
November 29-én, pénteken első alkalommal szervezzük meg a Bűvészbolt Éjszakáját!

Az este során hattól egészen éjfélig tart nyitva a Figaro Bűvészbolt, különleges programokkal, újdonságokkal és a már jól ismert kellékekkel. 

* 18.30-tól Kelle Botond, Susán Péter és Szabó István tart nektek szakmai szemináriumot a szomszédos Zipernowsky Tudományok és Művészetek Házában (1114 Bp. Bartók Béla út 33.), így további titkok birtokosa lehetsz.

* A nagyközönség jelenlétében kisorsoljuk a hírleveles játékunk novemberi nyertesét.

* Személyesen hirdetjük ki és ajándékozzuk meg a másfél hónapig tartó videóversenyünk győztesét.

* Egyszerre találkozhatsz az üzletben az egyébként váltásban dolgozó Botonddal, Petivel és Pistivel.

* Felavatjuk új cégtáblánkat.

* Lesz pogácsa és üdítő.

* Hozd el azt a trükköt, amin esetleg épp dolgozol, vagy megmutatnál nekünk!

És mi ebben a legjobb?
A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES!

https://www.facebook.com/events/224603287718295/

Szólj hozzá!

figaro_videovers.jpgLezárult a video versenyünk: már nem lehet szavazni a videókra. Megvan a négy legtöbb like-ot kapott video, most összeül majd a bolt csapata és meghozza döntését. Erre adjatok nekünk kis időt, addig is íme a döntősök (a kapott likeok sorrendjében - tehát ez még nem a végeredmény!).

Szerintetek ki érdemeli az első díjat és a nyereményeket?

1. Seruga Roland (438 like)

2. Fujkin Róbert (436 like)

3. Bíró Dániel (375 like)

4. Bíró Ferenc (363 like)

Címkék: video verseny bűvész bűvészet bűvészbolt

Szólj hozzá!