Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

figarovideovers_facebookfal.pngMegjöttek az első nevezések a bűvészbolt videoversenyére. Facebook falunkon kattints a mások által az oldalra posztolt bejegyzésekre (a képen bekarikázott helyen) és megnézheted az eddigi jeletkezőket. 

https://www.facebook.com/buveszbolt

Többek között az alábbi produkciók érkeztek már be (nevezési sorrendben):

Bíró Dániel egy óriáskivetítőn is mutatott kötélrutinnal és némi utcai kártyabűvészettel jelentkezett a versenyre.

Molnár Róbert a ködös, őszi idővel dacolva szórakoztatta kártyatrükkökkel az utcán közönségét.

Kőhalmi Ferenc Ferripotter című dalával nevezett, amiben többek között víz alatt mutat ugró varázspálcát és kártyamanipulál.

Szegedi Attila két látványos párlapos kártyatrükkel nevezett.

Egyszerűen tudsz szavazni rájuk: amelyik tetszik, azt csak egyszerűen likeold.

Ha te is szeretnél nevezni, akkor forgasd le te is a videódat és posztold ki facebook falunkra.

https://www.facebook.com/buveszbolt

Címkék: facebook bűvész bűvészbolt nevezések videoverseny video verseny

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása