Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

Ismét itt a hónap második csütörtökje, úgyhogy Botond megint felvette világoskék ingjét, beült a pult mögé és megmondja a tutit. Ezen a héten az üzletben kapható jelölt kártyacsomagok között segít eligazodni.

 

http://youtu.be/-F-2aVsOJuY

A videóban szereplő termékek:
http://www.figarobuveszbolt.hu/katalogus/closeup/markeddeck
http://www.figarobuveszbolt.hu/katalogus/standup/parlour
http://www.figarobuveszbolt.hu/katalogus/mutatvany/bwm
http://www.figarobuveszbolt.hu/katalogus/closeup/esp_kartyak
http://www.figarobuveszbolt.hu/katalogus/mutatvany/prismdeck

 

Címkék: tanács bűvész videoblog bűvészet bűvészbolt kelle botond botond botond megmondja

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása