Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek


figaro45.jpgA Figaro Bűvészbolt nagyszabású bűvész show keretein belül ünnepli alapításának 45. évfordulóját. A Fővárosi Művelődési Házban április 5-én 19 órától megrendezésre kerülő műsorban fellépnek azok az elismert hazai bűvészek, akik különösen közel állnak a most születésnapos üzlethez. Az előadásban kártya, kötél, kézügyességi és humoros mutatványok garantálják a varázslatos kikapcsolódást. 


Fellép Hajnóczy Soma (világbajnok bűvész), Kőhalmi Ferenc (számos rangos külföldi verseny győztese), dr. Szabó G. Gábor (nemzetközi referenciákkal rendelkező kártyabűvész), Rakonczai Máté (óceánjáró luxushajók mentalistája), Susán Péter (immár londoni előadó) és Párkányi Kolos (a Csillag Születik korábbi szereplője). A rendezvény házigazdái: Szabó István, Kaszányi Roland és Kelle Botond (a Figaro Bűvészbolt csapata).

A rendezvény néhány perces extra videó segítségével idézi fel a Figaro közel fél évszázados történetét és 
megemlékezik az üzlet alapítóiról, emblematikus figuráiról is.

Várunk téged is szeretettel! Ne hagyd ki ezt az egyszeri és megismételhetetlen estét!

Jegyek korlátozott számban a Figaro Bűvészboltban (BP. 1114, Bartók Béla út 31.) és az FMH-ban.

Jegyár: 1969 Ft.

Figaro45 Gálaműsor
2014. április 5. (szombat) - 19:00
Fővárosi Művelődési Ház 
(BP. 1119, Fehérvári út 47.)

https://www.facebook.com/events/749946371682910/

 

FONTOS! A szombati Figaro45 gálaműsorra minden jegy elkelt. Ne utaljon már senki és a boltba se gyertek jegyért, mert már a pót-pót jegyeket is eladtuk. Az elmés jegynepperek meg kezdhetik dupla áron árulni a már megvett belépőjegyüket. :)

Címkék: nyeremény bűvész gála figaro bűvészbolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buveszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr485855929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása