Likeolj minket!

FIGARO Bűvészbolt Blog

A Figaro Bűvészboltnak bűvészek generáció köszönhetik profi karrierjük kibontakozását és szakmai elkötelezettségüket. Az üzlet tapasztalt kollégái most billentyűzetet ragadnak és leírnak mindent a bűvészetről, tanácsokat adnak, érdekességeket osztanak meg.

Rólunk

eladok.png

A Bűvészboltból ismerős arcok írásait olvashatod a blogon. Amennyiben szeretnél velük élőben is találkozni, ezt megteheted nálunk az üzletben: 1114. Budapest, Bartók Béla út 31. - Figaro Bűvészbolt - Alapítva:1969.

Kelle Botond
Évtizedes tapasztalattal, közel ezer bűvészműsor rutinjával számos országban sikerrel szerepelt, a hazai bűvészélet egyik legjelentősebb figurája. Könyve, bűvészetet oktató dvd-i jelentek meg, neves bűvészek szakmai tanácsadója. A Bűvészbolt pultja mögött készségesen segít a kezdő mágusoknak műsoraik összeállításában, az egyes fogások elsajátításában. Honlapja a buveszmusor.hu.

Susán Péter
Színvonalas, szórakoztató és egyedi bűvészműsoraival rendezvények visszatérő vendége, kreativitásával, tehetségével komoly szakmai megbecsülést tudhat magáénak. Sikeres előadóként a legnagyobb színpadokon lépett fel, tanítványai országos versenyeken szerepelnek - mégis arra a legbüszkébb, hogy a Figaro Bűvészbolt bűvésze lehet. Weboldala a magicman.hu.

Szabó István
Bűvészek között nőtt fel, ám már ő tanítja kollégáit saját fejlesztésű trükkjeire szemináriumon. Karakteres előadásai során a klasszikus fogásokat újszerű ötletekkel ötvözi. Jó kapcsolatteremtő, amint ezt napi rádióműsora is bizonyítja. A Bűvészbolt vezetője.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó kommentek

Feedek

sorsolás.pngEbben a hónapban ezeket a kellékeket fogjuk kisorsolni. Szeretnéd te megnyerni őket? Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni a hírlevelünkre és likeolni a facebook oldalunkat.

Miért éri meg feliratkozni?
• Mert elsőként fogsz értesülni újdonságainkról és akcióinkról,
• hasznos szakmai tippeket, tanácsokat és érdekességeket kaphatsz első készből és
• a hírlevelünkre feliratkozók és oldalunkat likeolók között minden hónapban ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Ha likeolsz és fel is iratkozol, akkor dupla eséllyel indulsz a sorsoláson és onnantól minden további sorsolásban részt veszel!

http://figarobuveszbolt.us2.list-manage.com/subscribe?u=99b3f8d6fee4d8347807b540e&id=7542ba15ea

Címkék: hírlevél nyeremény bűvész bűvészet figaro bűvészbolt

Szólj hozzá!

néző.jpgAmikor bűvészkedünk, gyakran teljesen más reakciókat kapunk az egyes trükkökre. Megeshet, hogy sikítva ordítja a néző, hogy "Nem hiszem el", de az sem kizárt, hogy még az általunk nagy finálénak tartott befejezés előtt az egész kártyacsomagot kikapja a kezünkből, miközben azt mondogatja, hogy "Tudom, hogy csináltad".

Kétféleképpen állhat hozzád és a trükködhöz a néző:

1. EZ EGY REJTVÉNY

Szerinte a trükköd egy rejtvény, egy puzzle mintájára nincs más dolga, mindösszesen össze kell illesztenie az egyes apró darabokat. Ismertető jele, hogy kétségbeesetten próbál elkapni téged, ujjal mutogat rád és kiabál, hogy "Tudom". Ő nem szeretné, hogy elvarázsold. Aggódik. Bosszantja a bűvészkedés.

2. Ő MOST ENGEM SZÓRAKOZTAT

Szerinte a bűvészet szórakoztató, várja is, hogy teljesen elvarázsolják. Amikor egy jó trükköt lát, azonnal újra gyerekké válik és úgy örül egy dublírozásnak, ahogy senki más. Hinni akar neked. Imád téged. Nem keresi a titkot, csak ha nagyot hibázol.

Melyik a jobb néző?

Első látszatra nyilván a második típus. Másodikra is. Emellett izgalmas kihívás lehet számodra is, ha elkezdődik közted és a mutatvány alanya között egy macska-egér harc, ahol a "Kapj el, ha tudsz" hozzáállás dominál részedről. Persze a történet vége optimális esetben az, ha a jó trükk segítségével nézőnk a kettes típussá válik. Mert minden jó, ha a vége jó...

Címkék: bűvész bűvészet nézők rossz néző

3 komment

Amennyiben meg kell neveznem egy tökéletes színpadi bűvész produkciót, akkor ez az: könnyed, elegáns, varázslatos. Richard Ross Linking Rings rutinja a legszebb a maga műfajában.

Ross két FISM (Bűvészvilágbajnokság) Grand Prix díjat zsebelt be a hetvenes években. Találkozása nem volt első látásra szerelem a bűvészkedéssel, ráadásul már 16 éves volt, amikor első bűvésztrükkjét megvásárolta. Ám az biztos, hogy a bűvészet egy korszakalkotó egyénisége volt.

(Egyébként meg léteznek örökérvényű kellékek, amelyekkel mindig is fognak varázsolni, amíg lesz bűvész a Földön.)

http://www.figarobuveszbolt.hu/katalogus/standup/skp
http://www.figarobuveszbolt.hu/katalogus/standup/skkk

Címkék: ross színpadi karikák

Szólj hozzá!

Alig két hete jöttek új dolgok hozzánk és most megint rengeteg újdonság érkezett! Új Mystique Factory cuccok, mentál és close-up csodák, valamint gyerekbűvész és színpadi mutatványok és jegyek a közelgő bűvész eseményekre! Kattints ide és nézd meg az újdonságokat!

ujdonsagok.jpg

 http://www.figarobuveszbolt.hu/ujdonsag

Címkék: újdonság bűvész bűvészet gála figaro bűvészbolt mystique factory christoph borer

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása